zaterdag 28 november 2015

Red Bank: a cool little town


Red Bank, ons geliefd New Jersey dorpje, is a cool little town. Het doet heel erg zijn best om in trek te zijn en vele activiteiten te organiseren. Van de herfste foodtrucks en muziekfestivals, over de wekelijkse locale marktjes en restaurantweken, tot de winterse kerstcharmes. Red Bank has it all!

Wij houden er van om hier te wonen: de lekkere en diverse restaurantjes, de schattige winkeltjes, de toffe bars, de gezellige straatjes, de prachtige waterkant, de cultuur- en muziekactiviteiten en de vriendelijke mensen.

Tijdens het eindejaarseizoen bijvoorbeeld, mochten we genieten van de aankomst van Santa Claus. De lokale dansgroepen en fanfares hielden de aanschouwers bezig totdat de (b)aardige man en zijn vrouw met de trein arriveerde. De hele meute kinderen en ouders achtervolgde vervolgens een brandweerwagen tot in de hoofdstraat. Hier kon je naar het kerstconcert of naar the Christmastree lighting gaan kijken. Uiteraard mocht een foto met Santa Claus niet ontbreken. Maar moest je dat allemaal gemist hebben dan kon je gewoon elk weekend naar de gallerij gaan waar je op Santa's schoot kon klimmen om hem je favoriete cadeau te vertellen, of een gratis rit met paard en koets naar de winkelstraten nemen waar je kon genieten van levende etalagemodellen of luisteren naar een van de vele kerstkoortjes die door de straten wandelen en het dorp vulden met kerstmuziek.

We zijn benieuwd naar welke activiteiten en charmes ons dorpje nog te bieden heeft in de volgende seizoenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten